IMG_3615
kinderdagverblijf wiebelwagen
kinderdagverblijf wiebelwagen
IMG_3710_edited
IMG_3508

BLIJ DAT JIJ ER BENT

WELKOM BIJ CHRISTELIJKE KINDEROPVANG DE WIEBELWAGEN

Wat zeggen ouders over De Wiebelwagen?

"We waarderen de kleinschaligheid, persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers, hun  flexibiliteit en de leuke activiteiten die ze organiseren. Er wordt niet alleen op je kind gepast, maar het  wordt ook uitgedaagd. Passend bij de ontwikkelingsfase waar je  kind in zit. Je kind wordt dan ook echt gezien, wat ook blijkt uit uitgebreide  observatieverslagen en oudergesprekken. Maar het allerbelangrijkste: onze dochter gaat met veel plezier naar De Wiebelwagen. 

Ze  deed laatst de veelzeggende uitspraak: "Ik wil later juf worden op mijn Wiebelwagen."

 

—  Guus Doorn, ouder van Silke 

ONZE LOCATIES

De twee locaties van De Wiebelwagen zijn ruim opgezet, hebben een huiselijke sfeer en een speelplaats met veel groen. We gaan graag met de kinderen naar buiten! We ervaren met elkaar de seizoenen, zorgen voor de kippen en konijntjes, helpen in onze eigen moestuin, gaan van de glijbaan en spelen in de zandbak. Binnen ontwikkelen de kinderen zich in speciale speelhoeken, zoals een knusse leeshoek, een bouwhoek en een hoek met keukenspullen en poppen. In de slaapkamers heeft ieder kind een eigen bedje.

Kom gerust een keertje kijken als je nieuwsgierig bent geworden!

EDERVEEN

Te midden van een gezellige woonwijk in Ederveen aan de Hootsenstraat vind je ons mooie kinderdagverblijf. Op de grote buitenspeelplaats vermaken de kinderen zich met zand, loopauto’s fietsjes en stoepkrijt. Daarnaast vervullen de kinderen al een belangrijke rol bij het zorgen voor de kippen, konijnen en de moestuin.

Wij werken met horizontale groepen zodat we ontwikkelingsgerichte activiteiten kunnen doen dat past bij de leeftijd van het kind. 

file-2.jpeg
 
LEUSDEN

In de bosrijke omgeving aan de rand van Leusden vind je onze Kinderopvang De Wiebelwagen, gelegen op een groot terrein, dat noemen wij De Wiebelwerf. Hier gaat jong en oud elkaar ontmoeten en worden er leuke activiteiten bedacht in samenwerking met verschillende Stichtingen in Leusden. Op ons eigen terrein zijn verschillende speeltuinen aanwezig. De kinderen kunnen zich uitleven in de modderkeuken, rondrijden in de verkeerstuin, knuffelen met de dieren of schoffelen in de moestuin. Wij werken met horizontale groepen zodat wij ontwikkelingsgerichte activiteiten doen die passen bij de leeftijd van het kind. 

HANDIG OM TE WETEN
S N E L L E  L I N K S
ADRESSEN

Ederveen

Hootsenstraat 24
6744 AJ Ederveen
Telefoon: 0318 - 302490 (KDV)

Mobiel: 06-11422941 (BSO)

Leusden 

Hamersveldseweg 105
3833 GM Leusden
Telefoon: 033 - 8700073

Mobiel: 06-11277167

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE WIEBELWAGEN?
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle