Anita

"Korte lijnen en flexibiliteit ten top" Ik vertel u graag meer! Telefoon 06-46102366

Hartelijk welkom op onze website www.dewiebelwagen.nl! 

Mijn naam is Anita den Hartog. In 1975 ben ik geboren en ik heb twee stoere, ondeugende en vooral ook lieve jongens: Gilian en Jaymian. Wij wonen met veel plezier in Barneveld: precies tussen de dorpen Ederveen en Leusden in. Hierdoor zijn beide locaties van De Wiebelwagen prima voor mij te bereiken. En ben ik niet thuis, dan ben ik op De Wiebelwagen waar ik met hart en ziel aan verbonden ben!

Misschien verbaast het u, maar mijn vooropleiding (MEAO) en studie SPD heeft niets te maken met de kinderopvang. Dat ik gekozen heb voor de kinderopvang heeft alles te maken met mijn persoonlijke drive! Door allerlei persoonlijke ervaringen weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen vooral in hun eerste levensjaren voldoende liefde en aandacht krijgen en goed begeleid worden in hun ontwikkeling. Mijn doel is om meerwaarde aan kinderen te geven en tegelijkertijd ook betrokkenheid te tonen naar de maatschappij door samenwerking met verstandelijk gehandicapten en ouderen.
Mijn ambitie is om het leukste, meest flexibele en zeker meest kindgerichtste kinderdagverblijf van Nederland te zijn. Graag wil ik de kinderen, ouders en onze medewerksters centraal stellen in een omgeving waar kwaliteit en veiligheid voorop staan. In dit alles willen wij de liefde van God overbrengen aan de kinderen om zo een extra toegevoegde meerwaarde te kunnen meegeven. Zonder een goed team kan dit alles niet, maar ik mag met trots naar onze medewerkers zeggen, dat iedere medewerker hier elke dag met passie voor gaat.

Voor mij is het belangrijk dat er een open communicatie is. Daarnaast kies ik voor een persoonlijke band met iedereen die daar prijs op stelt. Als het noodzakelijk is, dan ben ik 24 uur per dag bereikbaar! Als directrice zal ik altijd als meewerkend voorman de verantwoording voor het reilen en zeilen van De Wiebelwagen dragen. Persoonlijk ben en blijf ik heel graag gewoon Anita. Mijn organisatie heeft korte lijnen, dus mocht er wat zijn, dan hoop ik dat u dit direct aan mij meldt.

Mijn wens is dat onze Wiebelwagen het tweede “ thuis” voor uw kinderen zal zijn!

Hartelijke groet,

Anita