Rianne

 Mijn naam is Rianne Regelink en ik woon samen met mijn man en 3 lieve, stoere zoons Levi, Mels en Seth in Veenendaal. 

In de opstart van het Christelijk kinderdagverblijf De Wiebelwagen (aug 2009) ben ik inhoudelijk bezig geweest met het schrijven van onze visie, het pedagogisch beleid en de daarbij behorende protocollen en was ik als locatiemanager (tot 2011) verantwoordelijk voor de dagelijkse praktijk op de groepen. 
Met mijn onderwijsachtergrond was het een geweldige uitdaging om me te verdiepen in de leeftijdsgroep 0-4 jaar en te ontdekken welke ontwikkelingsgerichte activiteiten de kinderen kunnen stimuleren. Ons doel was en blijft om samen met uw unieke kind te bouwen aan zijn/haar eigen competenties binnen onze opvang en het de ruimte te geven om spelend te leren en te groeien. Het blijft bijzonder om de ‘eerste stapjes’ te mogen meemaken en de kinderen een goede start te kunnen bieden voordat ze de grote stap naar de basisschool gaan maken. 

 In mijn huidige functie ben ik dan ook verantwoordelijk en achter de schermen werkzaam om voor beide locaties het toezicht te houden op pedagogisch beleid en kwaliteit in de praktijk. En waar nodig het aan te scherpen en naar een hoger niveau te brengen. Dit vraagt een nauwe samenwerking met het hele team, omdat zij dagelijks op de werkvloer met de kinderen bezig zijn. 

 Het geeft mij een enorme meerwaarde om vanuit mijn christelijke geloof, de liefde van Jezus door te mogen geven binnen de opvang. De Bijbel wordt gebruikt als leidraad wat de kinderen ook richting mag geven in het opgroeien.