Christelijke kinderopvang in Ederveen, nabij Ede

Te midden van een woonwijk in Ederveen aan de Hootsenstraat vind je ons mooie kinderdagverblijf in Ederveen. Op deze kinderopvang locatie hebben kinderen uit Ede, Veenendaal, Renswoude, Lunteren en natuurlijk Ederveen zelf dagelijks een gevarieerde, leerzame en gezellige dag. Op de grote kinderopvang buitenspeelplaats vermaken de kinderen zich met zand, loopauto’s fietsjes en stoepkrijt. Daarnaast vervullen de kinderen al een belangrijke rol bij het zorgen voor de kippen, konijnen en de moestuin. Het kinderdagverblijf zit samen met een fysiopraktijk in een pand, maar de ruimtes zijn goed van elkaar gescheiden en hebben ook ieder een eigen ingang. De ingang van kinderdagverblijf De Wiebelwagen is in verband met de veiligheid voorzien van een vingerscanner en een aparte deurbel. 

Duidelijke indeling

 Op de kinderdagverblijf locatie nabij Ede en Veenendaal is er een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar: de vlinders. Rond de tweede verjaardag maken onze vlinders de overgang naar de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en komen zij bij: de kikkers. Daarnaast hebben we een peuterplusgroep (de uiltjes), waar de grootste peuters op een leuke manier worden uitgedaagd en vast een beetje ervaren hoe het er straks op de basisschool aan toe zal gaan.

 De verschillende ruimtes waarin kinderopvang plaatsvindt

In en om het kinderopvang pand nabij Ede, Renswoude, Lunteren en Veenendaal, beschikken wij over zeven ruimten:

 •         Drie groepsruimten gesplitst naar leeftijd. Een groep voor kinderen van 0 – 2            
          jaar, een groep voor kinderen van 2 – 4 jaar en een peuterplusgroep voor onze
          3+ kindjes.
 •         Twee slaapruimten waar de kinderen in een eigen bedje kunnen slapen
 •         Een ontvangstruimte
 •         Een grote groene buitenruimte met een moestuin, grasveld, kipjes en twee
          konijntjes
 •         Een groot plein voorzien van een grasveld, zandbak, speelhuisje en
          water/zandbakken

Kinderdagverblijf De Wiebelwagen adres: Hootsenstraat 24, 6744 AJ te Ederveen

*Gebruik de Google maps Plug-in hiernaast om de route naar de kinderopvang te plannen vanuit Ede, Renswoude en Veenendaal.