Peuter actie!Op de peutergroep, tot in ieder geval juli 2016, hebben wij op de woensdag- en vrijdagochtend/middag een speciale actie: uw kind(eren) kunnen op deze ochtenden of middagen vier uur bij ons komen spelen terwijl u er maar drie betaald! 

"Kinderopvang is een verrijking voor ieder kind": een quote van de bekende ontwikkelingspsycholoog Elly Singer, en passend bij de manier waarop wij onze kinderopvang zien en neerzetten. Want ons kinderdagverblijf biedt kinderen een omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen en leren. Door het samen zijn in een groep doen kinderen andere ervaringen op dan thuis, wat een belangrijke aanvulling is op hun ontwikkeling en een goede voorbereiding biedt op de basisschool. Zo leren ze met andere kinderen omgaan, samen te delen en spelen en ontdekken ze hun rol binnen een groep. Ook op motorisch, creatief en cognitief gebied ontwikkeling kinderen spelenderwijs veel vaardigheden en het 'alleen' op de opvang zijn geeft ze de mogelijkheid om zichzelf zelfstandig te ontplooien. Zo leren ze belangrijke vaardigheden die ze nodig hebben voor latere sociale relaties en een goede start op de basisschool. En bovenal: het samen zijn met andere kinderen is heel erg leuk!

Gun uw kind ook de mogelijkheid om samen met andere kinderen 'spelend te leren' en meld hem of haar aan voor een of twee dagdelen op onze peutergroep. Er zijn tot juli 2016 alleen nog plekken beschikbaar op woensdag en vrijdag. Maak nu gebruik van onze actie dat uw kind(eren) vier uur bij ons komen spelen en u er maar drie betaald!