top of page

do 15 dec.

|

Kinderopvang De Wiebelwagen

LICHTJESTOCHT

Bestel nu je ticket en ga mee op zoek naar het Koningskind. Belangrijk: bestel je ticket per persoon. Dus kom je als gezin met 4 personen, dan bestel je 4 tickets

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LICHTJESTOCHT

Tijd en locatie

15 dec. 2022 16:45 – 19:00

Kinderopvang De Wiebelwagen , Hamersveldseweg 105 in Leusden

Workshop

Kom gezellig lopend of op de fiets naar de Lichtjestocht. Er mogen geen auto's op het parkeerterrein, graag de auto parkeren bij het winkelcentrum. En liever niet in de wijk. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Groep gele ster START 16.50u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de gele ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'gele ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep blauwe ster START 16.55u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de blauwe ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'blauwe ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep rode ster START 17.05u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de rode ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'rode ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep paarse ster START 17.10u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de paarse ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'paarse ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep groene ster START 17.20u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de groene ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'groene ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep oranje ster START 17.25u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de oranje ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'oranje ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden. Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep roze ster START 17.35u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de roze ster (30 personen) en bij de start mag je achter de 'roze ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep gele maan START 17.40u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de GELE maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'gele maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep blauwe maan START 17.50u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de blauwe maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'blauwe maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep rode maan START 17.55u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de rode maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'rode maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

 • Groep paarse maan START 18.05u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de paarse maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'paarse maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Groep groene maan START 18.10u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de groene maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'groene maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Groep oranje maan START 18.20u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de oranje maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'oranje maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Groep roze maan START 18.25u

  € 0,00

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de roze maan (30 personen) en bij de start mag je achter de 'roze maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het winkelcentrum geparkeerd worden.

  € 0,00

  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page