top of page

ONS TEAM

De Wiebelwagen bestaat uit een hecht, liefdevol, warm en vrolijk team. Iedereen heeft eigen talenten en een unieke inbreng op de groep. Met dezelfde passie; een groot hart voor kinderen.

Vanuit daar is er oprechte aandacht voor jouw kind!

We luisteren graag naar de specifieke behoeften die je kind nodig heeft bij ons op de Wiebelwagen.

Al vanaf babyleeftijd stimuleren wij actief de ontwikkeling van je kind. 
Onze pedagogisch medewerksters krijgen daar zelfs speciale trainingen voor en worden begeleid door onze pedagogisch coach.
Wij geloven dat de eerste 1000 levensdagen essentieel zijn voor de basis van de ontwikkeling in het brein van je kind, wij vinden het daarom heel waardevol te mogen helpen in het groter groeien. 

Wij staan voor je kind klaar op het moment dat je als ouder binnenkomt met je kind om vervolgens met een gerust hart naar je werk te kunnen gaan.  Wij starten de dag rustig op en zorgen dat je kind zich eerst veilig voelt en van daaruit lekker gaat spelen en ontdekken. 

Als de dag weer voorbij is, vertellen wij wat wij die dag hebben gedaan en hoe het is gegaan. Dan zwaaien wij elkaar uit met een glimlach op het gezicht!
Kom je snel weer spelen? 

 

Werken bij ons

Wil jij ook graag van je passie je werk maken? 

Wie weet vind je bij ons

wel een klik!

Annelies.jpg

Ik vind het geweldig om met baby's en dreumesen te werken. Ze liefde en vertrouwen te geven. En ik wil ze graag, zo klein als ze zijn,  de rust en ruimte geven om dingen zelf te onderzoeken. Zo kunnen ze ontplooien tot hun

eigen ik!

Annelies, pedagogisch medewerkster en babyspecialist

WIJ HETEN JE WELKOM NAMENS HET TEAM

download.png
Anita den Hartog.jpg

Anita 

- Eigenaresse - 

Waar ik het meest blij van word, is als ik naar binnen loop bij De Wiebelwagen en ik zie iedereen met liefde en passie in een fijne sfeer aan het werk met vrolijke kinderen die zich thuis voelen bij hun juf.
Dat is wat ik graag wil creëren voor kinderen, ouders, maar ook zeker voor de medewerksters zelf omdat daar de basis ligt. Ik kies daarom graag voor een persoonlijke benadering. 


Daarnaast willen wij De Wiebelwagen open stellen voor ouderen en mensen met een afstand tot de maatschappij, omdat zij daar blij van worden, en wij dus ook.
Vandaar dat wij ook het buitenterrein, De Wiebelwerf (Leusden) faciliteren voor samenwerkingen met verschillende zorginstanties.

Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen
bottom of page