top of page

LICHTJESTOCHT Ederveen

Bestel nu je ticket en ga mee op zoek naar het Koningskind. Belangrijk: bestel je ticket per persoon. Dus kom je als gezin met 4 personen, dan bestel je 4 tickets

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LICHTJESTOCHT Ederveen
LICHTJESTOCHT Ederveen

Tijd en locatie

15 dec 2023, 16:45 – 18:30

Kinderopvang De Wiebelwagen , Hootsenstraat 24 in Ederveen

Lichtjestocht

Kom gezellig lopend of op de fiets naar de Lichtjestocht. Je kunt je auto ook parkeren bij het Dorpshuis. Liever niet in de wijk en rond de locatie om de route voor de Lichtjestocht vrij te kunnen houden..

Tickets

 • Groep roze ster START 16.45u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de roze ster (20 personen) en bij de start mag je achter de 'roze ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet rondom de locatie om de route van de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Groep blauwe ster START 17.00u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de blauwe ster (20 personen) en bij de start mag je achter de 'blauwe ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Groep rode ster START 17.15u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de rode ster (20 personen) en bij de start mag je achter de 'rode ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet rondom de locatie om de route van de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Groep gele maan START 17.30u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de GELE maan (20 personen) en bij de start mag je achter de 'gele maan' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet rondom de locatie om de route van de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Groep paarse ster START 17.45u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de paarse ster (20 personen) en bij de start mag je achter de 'paarse ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet rondom de locatie om de route voor de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Groep groene ster START 18.00u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de groene ster (20 personen) en bij de start mag je achter de 'groene ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet rondom de locatie om de route van de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Groep gele ster START 18.15u

  Ga je mee op zoek? Je bent ingedeeld bij de gele ster en bij de start mag je achter de 'gele ster' aan op zoek naar het Kindje Jezus! Graag max. 5 min van tevoren aanwezig en het liefst op de fiets of lopend komen. Auto's mogen bij het Dorpshuis geparkeerd worden. Liever niet in de wijk om de route voor de Lichtjestocht vrij te kunnen houden.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page