top of page

Openingsfeest De Wiebelwerf & het 10 jarig bestaan De Wiebelwagen

Op zaterdag 7 september vieren we de opening van De Wiebelwerf en het 10 jarig bestaan van De Wiebelwagen op onze locatie Leusden. Vier jij deze dag met ons mee?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Openingsfeest De Wiebelwerf & het 10 jarig bestaan De Wiebelwagen
Openingsfeest De Wiebelwerf & het 10 jarig bestaan De Wiebelwagen

Tijd en locatie

07 sep 2019, 10:30 – 17:00

Leusden, Hamersveldseweg 105, 3833 GM Leusden, Nederland

Lichtjestocht

Welkom op het openingsfeest van De Wiebelwerf en 10 jarig bestaan van De Wiebelwagen! 

Vanaf 10:30 uur ben je welkom op De Wiebelwerf en De Wiebelwagen. Graag laten wij zien wie wij zijn en wat wij doen. 

Vanaf 11:00 uur zal Goochelaar Joost een leuke show geven voor kleine kinderen vanaf 2,5 jaar en voor de allerkleinsten is er 'Muziek op Schoot', een mini show met vrolijke feestmuziek. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor kinderen zoals het beklimmen van een stormbaan, op ontdekking in de struintuin, een potje bubbelvoetbal met je vriendjes en vriendinnetjes.. en heb jij al eens je eigen popcorn gebakken? 

Natuurlijk kun je ook lekker chillen en genieten van een heerlijke lunch of een lekkere crêpe van de foodtruck die aanwezig zal zijn.

Een spannende race tegen de klok vindt plaats om 14:30 uur voor de kinderen van de BSO. Tijdens deze sponsorloop zal er geld binnengehaald worden voor de kinderen in Nicaragua. Zij sparen namelijk voor nieuwe computers en kunnen onze hulp goed gebruiken. Op deze dag heb je ook de mogelijkheid om geld te doneren. Een lekker verkoelend ijsje achteraf kan natuurlijk niet ontbreken!

Om 16:00 uur vindt het officiële moment plaats waarbij wethouder Erik van Beurden zal spreken. Ook zal Herman Zondag (directeur bij AFAS) een inspirerend verhaal vertellen. Verder zorgt het team van De Wiebelwagen nog voor een spetterende opening. Dit wil je niet missen!  

Natuurlijk is deze dag geheel verzorgd met lekker eten en drinken geheel in festival style.

Zien we jou en jouw kind(eren) op zaterdag 7 september? Meld je aan en we zien je graag dan!

Team De Wiebelwagen

Deel dit evenement

bottom of page